Vergoedingen Fysiotherapie 2017 bekend

door | dec 1, 2016 | Fysionieuws

Vergoedingen aanvullende verzekering

De vergoedingen voor fysiotherapie voor 2017 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars. Fysio- en Manuele Therapie Bas vind het altijd belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt over de mogelijkheden voor therapie. December is de maand waarin je de keuze kunt maken welke verzekering je pakt voor het komende jaar. Elk jaar kun je hierin moeiteloos wisselen! Wil je verzekerd zijn van genoeg fysiotherapie en manuele therapie in Tilburg, lees dan dit artikel en onderstaande links goed door.

Fysiotherapie Tilburg

Vergoedingen fysiotherapie bij Fysio- en Manuele Therapie Bas

Informatie verzekeringen

Zorgwijzer.nl heeft een handig artikel gemaakt waarin heel simpel en duidelijk wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor een aanvullende verzekering met fysiotherapie. Klik voor dit artikel hier. Denk goed na wat u verwacht nodig te hebben voor fysiotherapie in 2017 en maak de voor u juiste keuze. Mochten wij u hierbij kunnen adviseren of heeft u hulp nodig, reageer gerust op dit bericht.

Onbeperkte fysiotherapie wordt steeds minder vaak aangeboden. Voor die mensen die toch niet zonder therapie kunnen is het handig om eens op de volgende link te kijken welke verzekeringen nog onbeperkte fysiotherapie aanbieden.

Nog 1 maand voorbereidingen treffen om u in 2017 de beste fysiotherapie te bieden.

Fysio- en Manuele Therapie Bas, de fysiotherapeut in Tilburg.

 

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

Leuke aanwinst voor de praktijk! Inge is toegelaten tot de opleiding van Parkinsonnet, een netwerk dat gespecialiseerde zorg biedt voor mensen die de ziekte van Parkinson hebben. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!www.parkinsonnet.nl/ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Making of the new website ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest