Behandelingen

Bij Fysio- en Manuele Therapie Bas bent u verzekerd van goede fysiotherapie in Tilburg. Onze therapeuten hebben zich gespecialiseerd om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Fysiotherapie heeft in de loop der jaren een grote ontwikkeling meegemaakt. Het is een vak wat nooit stil staat en continue zichzelf probeert te verbeteren. Elke fysiotherapeut is verplicht zich jaarlijks bij te laten scholen wat de kwaliteit van de behandeling waarborgt.

Fysio- en manuele therapie

Onze behandelingen

De huidige therapie is gebaseerd op een balans tussen hands-on en hands-off behandelen. Dit houdt in dat er zowel in de behandelkamer wordt behandeld als in de oefenzaal. Vaak wordt er eerst gezocht naar het herstellen van de factoren die de pijn in stand houden. Nadat deze in de behandelkamer verbeterd zijn wordt er in de oefenzaal getraind om te zorgen dat de klacht niet meer terug komt.

 

Deze behandeling verschilt natuurlijk per klacht en per patient. Elke klacht wordt door Fysio- en Manuele Therapie Bas uitvoerig bekeken.
Hierna wordt een voor u een behandelplan op maat ontworpen.

 

Lees meer over de verschillende vormen therapie

 

Fysiotherapie Tilburg
Manuele Therapie Tilburg
Shockwave Therapie
Mulligan Concept Tilburg
Claudicatio Intermittens
Revalidatie na operatie
Bindweefselmassage

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

Onze nieuwe collega Hannah (vanaf 1 mei) heeft alvast haar opleiding Shockwave Therapie voltooid zodat ze meteen goed aan de slag kan! Welkom Hannah! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wegens een internetstoring zijn wij niet bereikbaar vandaag op 013-4680220.U kunt ons bereiken op 06-33103176.Excuses voor het ongemak! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Er zijn ergere locaties om een cursus te hebben ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest