Reglement

Reglement Fysio- en Manuele Therapie Bas

Afspraak

 • Indien u verhinderd bent dient u 24 uur van tevoren uw afspraak af te zeggen. Anders kunnen wij de behandeling bij u in rekening brengen.
 • U bent 5 minuten van te voren aanwezig op vestiging van Fysio- en Manuele Therapie Bas.
 • Tijdens uw eerste afspraak neemt u een geldig indentiteits- of rijbewijs mee.
 • Neem tijdens de behandeling een handdoek mee.
 • Zorg dat u schoon op de behandeling komt.

Kosten

 • Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden de kosten direct bij uw zorgverzekeraar in rekening gebracht. U ontvangt hiervoor geen factuur.
 • Heeft u geen aanvullende verzekering krijgt u een factuur thuisgestuurd welke u binnen 30 dagen dient over te maken.

Klachten

 • Indien u een klacht heeft over de bejegening of behandelwijze van de desbetreffende therapeut kunt u dit bij de praktijkeigenaar of bij de vertrouwenspersoon van de praktijk melden. Informatie hierover vind u hieronder en in de wachtruimte van de praktijk.
 • Vertrouwenspersoon:
 • Klachten worden afgehandeld naar de normen van onze beroepsgroep, het KNGF.

Vakantie

 • Indien uw therapeut op vakantie is zal in eerste instantie de behandeling door een collega worden waargenomen. Indien dit niet mogelijk is zal een tijdelijk waarnemer de behandeling overnemen.

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

1 week ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Fysio Volleybal toernooi! @saskiaijsseldijk eerste rondje van jou voor de gratis reclame? Team “Berkelse Elegancie” ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
🏀 🤕 👍🚀 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧𝐝: 𝐇𝐢𝐠𝐡 𝐅𝐢𝐯𝐞 & 𝐅𝐲𝐬𝐢𝐨- 𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐧𝐮𝐞𝐥𝐞 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 𝐁𝐚𝐬! 🚀De eerste samenwerking voor het volgende seizoen is gesloten. We zijn verheugd om aan te kondigen dat High Five een sportieve samenwerking aangaat met Fysio- en Manuele Therapie Bas voor het komende seizoen! 🏀💪Waarom deze samenwerking?Bas Verdegaal, oud-basketballer, brengt met zijn bedrijf een berg aan ervaring en expertise mee naar ons Plus Programma. Met een achtergrond in zowel de sport als de fysiotherapie, zijn Bas en zijn collega’s perfect gepositioneerd om onze atleten van het Plus Programma te ondersteunen bij hun fysieke ontwikkeling.We kijken ernaar uit om samen te werken met @basverdegaal en @hannah_joosten en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze Plus Programma atleten enorm ten goede zal komen.Blijf ons en Fysio Bas volgen voor updates over deze nieuwe samenwerking! 🌟#highfivetilburg #fysiotherapie #samenwerking #tilburgbasketball #h5plusprogram #sport #gezondheid ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Onze topper Anne vandaag in de krant! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest