Kwaliteit

Wat verstaan wij onder kwaliteit?

Hieronder verstaan wij meerdere facetten die je tegenkomt in een praktijk voor fysiotherapie. Zowel kwaliteit wat betreft scholing van medewerkers als organisatorische kwaliteit.

Kwaliteit medewerkers

Bij Fysio- en Manuele Therapie Bas worden de fysiotherapeuten zodanig geschoold dat ze u een optimale, volgens de nieuwste richtlijnen, behandeling kunnen geven. Dit gebeurd bij voorkeur op master niveau om aan te tonen dat u bij ons in vertrouwde handen bent.
Daarnaast zijn al onze therapeuten aangesloten bij de beroepsregistratie (CKR-geregistreerd). Ook zijn ze ingeschreven in het BIG-register.

Organisatorische kwaliteit

Gedurende uw behandeling meten wij voortdurend ons niveau middels de CQI. De Consumer Quality Index (CQI) is een wetenschappelijk gefundeerde, gestandaardiseerde methodiek om klantervaringen in de zorg te meten. Geaccrediteerde meetorganisaties voeren in opdracht van zorgaanbieders en verzekeraars CQI-metingen uit overeenkomstig de richtlijnen uit het Handboek Eisen en Werkwijzen CQI-metingen.

Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Fysio- en Manuele Therapie Bas

Patiënten ervaringen

Desiree - Complexe schouderklacht

Nadat ik complex handletsel rechts heb opgelopen begon mijn linkerschouder weer op te spelen. Na dit lang te negeren ben ik bij een praktijk waar ik wegens fibromyalgie al onder behandeling was na 1 1/2 jaar helaas niet veel verder gekomen. Viavia kwam ik bij Bas Verdegaal uit. Gezien mijn verleden zag ik best tegen de behandeling op. Bas wist echter zeer snel mijn vertrouwen te winnen en heb mijn behandeling volledig in zijn handen gelegd. De behandeling is af en toe wel pijnlijk, maar geeft wel resultaat. Hij heeft mijn klachten aanzienlijk verminderd in korte tijd. Hiervoor ben ik hem zeer dankbaar. Ik had dit nooit durven dromen.

Anne - Kruisband revalidatie

Ik heb mijn zware knieblessure opgelopen tijdens het voetballen. In eerste instantie ging ik onder behandeling bij een andere fysiotherapeut, maar na maanden van tegenslag besloot ik op zoek te gaan naar een andere. Zo kwam ik uiteindelijk meer dan een jaar later bij Bas terecht. Bas zag direct dat mijn knie erg instabiel was. Op zijn advies ben ik dan ook teruggegaan naar de orthopeed, die gelijk constateerde dat er niets meer heel was van mijn kruisband. Toen werd ik dan ook geopereerd en is er een stukje hamstring in mijn knie als nieuwe kruisband gezet. Bas hielp me de eerste weken dan ook vooral met het in beweging houden van mijn been en het weer durven belasten van mijn knie. Zowel de fysieke als mentale drempel was hoog, maar Bas heeft op beide vlakken geweldige ondersteuning geboden! Tegenwoordig, ruim een jaar later, durf ik alles weer te doen en voetbal ik ook weer met veel plezier!

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

Onze nieuwe collega Hannah (vanaf 1 mei) heeft alvast haar opleiding Shockwave Therapie voltooid zodat ze meteen goed aan de slag kan! Welkom Hannah! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wegens een internetstoring zijn wij niet bereikbaar vandaag op 013-4680220.U kunt ons bereiken op 06-33103176.Excuses voor het ongemak! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Er zijn ergere locaties om een cursus te hebben ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest