Contactformulier Fysio- en Manuele Therapie Bas

Fysio- en Manuele Therapie Bas behandelt uw klachten snel en effectief. Zoekt u goede fysiotherapie of manuele therapie in Tilburg? Vul dan onderstaand contact formulier in, dan nemen wij op werkdagen binnen 24u contact met u op.

Heeft u speciale wensen zoals voorkeur voor een therapeut of een bepaalde therapie benoem dit dan graag in het vrije tekstvak.

U kunt ons op werkdagen ook altijd bereiken via 013-4680220, via Whatsapp op 06-33103176 of via E-mail op info@fysiotherapiebas.nl

 

Google Maps

Routebeschrijving

Fysiotherapie Bas

Meest gestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een behandeling?

U meldt zich aan door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar 013-4680220.

Mocht u kiezen voor het contactformulier geef dan aan welke dagen uw voorkeur hebben voor een eerste afspraak. Wij proberen u zo snel als mogelijk in te plannen voor een eerste onderzoek bij een van onze therapeuten.

Hoe kom ik voor een behandeling van een fysiotherapeut in aanmerking?

U hoeft tegenwoordig geen verwijzing meer te hebben van de huisarts of specialist om een afspraak te maken. Sinds 2006 is er de directe toegankelijkheid fysiotherapie waardoor u rechtstreeks een afspraak kunt maken.
In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij chronische klachten of na een operatie, kan het wel noodzakelijk zijn om een verwijzing van de huisarts of specialist mee te nemen. Vraag hiernaar als u twijfelt bij uw fysiotherapeut.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Uw behandeling wordt alleen vergoed als u een aanvullende verzekering heeft die fysiotherapie vergoed. Doe navraag bij uw verzekeraar of klik hier meer informatie. Indien u alleen een basisverzekering heeft dient u de therapie zelf te betalen, klik hier voor de prijslijst 2017.

Hoeveel behandelingen kan ik krijgen?

Het aantal behandelingen hangt af van uw aanvullende verzekering en van uw klacht. Bij sommige klachten, chronische, heeft u recht op meer behandelingen. Het aantal behandelingen hangt ook af van de doelen die samen opgesteld worden bij aanvang van de behandeling.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt 30 minuten, dient is inclusief het aan- en uitkleden en het maken van een eventuele nieuwe afspraak. Behandelingen vangen aan op het heel of het half.

Wat moet ik meenemen naar een behandeling?

U dient tijdens de eerste behandeling een geldig indentiteits- of rijbewijs mee te nemen. U dient tijdens elke behandeling een handdoek mee te brengen.

Voor welke klachten kan ik terecht bij de fysiotherapeut?

U kunt voor alle (pijn)klachten en beperkingen van het bewegend lichaam terecht bij de fysiotherapeut. Dit kunnen klachten aan spieren, gewrichten, zenuwen of bindweefsel zijn. Kijk voor meer klachten en informatie op onze website, of klik hier.

Wordt shockwave therapie vergoed?

Shockwave therapie valt bij Fysio- en Manuele Therapie Bas onder de vergoeding van de behandeling. Er worden geen extra kosten gerekend.

Valt fysiotherapie onder de basisverzekering?

In principe valt fysiotherapie niet onder de basisverzekering, met enkele uitzonderingen. Bij chronische fysiotherapie wordt de therapie vergoed, met uitzondering van de eerste 20 behandelingen, vergoed uit de basisverzekering.

Moet ik eigen risico betalen als ik naar de fysiotherapeut ga?

In principe hoeft u geen eigen risico te betalen bij reguliere fysiotherapie vergoed uit de aanvullende verzekering. Alleen als u chronische fysiotherapie krijgt dient u elk jaar uw eigen risico te betalen omdat deze therapie uit de basisverzekering wordt vergoed.

Met welke zorgverzekeraars heeft Fysio- en Manuele Therapie Bas een contract?

Fysio- en Manuele Therapie Bas heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract, u kunt met elke verzekering bij ons terecht.

Hoe moet ik mijn afspraak maken, verplaatsen of annuleren?

U kunt een afspraak maken, verplaatsen of annuleren via ons contactformulier op de website of bel 013-4680220.
Indien u een afspraak annuleert laat dit dan ten minstens 24u van tevoren weten, anders kunnen wij de afspraak bij u in rekening brengen.

Mag ik zelf bepalen door wie ik behandeld wil worden?

Ja, dit mag. Geef tijdens het eerste contact aan als u een voorkeur heeft voor therapeut. Er zal getracht worden u bij de desbetreffende therapeut in te plannen. Mocht dit niet lukken in eerste instantie kunt u later alsnog overstappen.

Kan ik ook fysiotherapie aan huis krijgen?

Bij sommige aandoeningen kunt u fysiotherapie aan huis krijgen, hier moet dan (voor de verzekering) dan wel een geldige reden aan vastzitten. Vraag hiernaar bij uw verzekering.

Geen antwoord gevonden bij de veelgestelde vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande button of door te bellen naar 013 – 468 02 20

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

Onze nieuwe collega Hannah (vanaf 1 mei) heeft alvast haar opleiding Shockwave Therapie voltooid zodat ze meteen goed aan de slag kan! Welkom Hannah! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wegens een internetstoring zijn wij niet bereikbaar vandaag op 013-4680220.U kunt ons bereiken op 06-33103176.Excuses voor het ongemak! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Er zijn ergere locaties om een cursus te hebben ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest