Contactformulier Fysio- en Manuele Therapie Bas

Fysio- en Manuele Therapie Bas behandelt uw klachten snel en effectief. Zoekt u goede fysiotherapie of manuele therapie in Tilburg? Vul dan onderstaand contact formulier in, dan nemen wij op werkdagen binnen 24u contact met u op.

Heeft u speciale wensen zoals voorkeur voor een therapeut of een bepaalde therapie benoem dit dan graag in het vrije tekstvak.

U kunt ons op werkdagen ook altijd bereiken via 013-4680220, via Whatsapp op 06-33103176 of via E-mail op info@fysiotherapiebas.nl

 

Google Maps

Routebeschrijving

Fysiotherapie Bas

Meest gestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor een behandeling?

U meldt zich aan door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar 013-4680220.

Mocht u kiezen voor het contactformulier geef dan aan welke dagen uw voorkeur hebben voor een eerste afspraak. Wij proberen u zo snel als mogelijk in te plannen voor een eerste onderzoek bij een van onze therapeuten.

Hoe kom ik voor een behandeling van een fysiotherapeut in aanmerking?

U hoeft tegenwoordig geen verwijzing meer te hebben van de huisarts of specialist om een afspraak te maken. Sinds 2006 is er de directe toegankelijkheid fysiotherapie waardoor u rechtstreeks een afspraak kunt maken.
In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij chronische klachten of na een operatie, kan het wel noodzakelijk zijn om een verwijzing van de huisarts of specialist mee te nemen. Vraag hiernaar als u twijfelt bij uw fysiotherapeut.

Wordt mijn behandeling vergoed?

Uw behandeling wordt alleen vergoed als u een aanvullende verzekering heeft die fysiotherapie vergoed. Doe navraag bij uw verzekeraar of klik hier meer informatie. Indien u alleen een basisverzekering heeft dient u de therapie zelf te betalen, klik hier voor de prijslijst 2017.

Hoeveel behandelingen kan ik krijgen?

Het aantal behandelingen hangt af van uw aanvullende verzekering en van uw klacht. Bij sommige klachten, chronische, heeft u recht op meer behandelingen. Het aantal behandelingen hangt ook af van de doelen die samen opgesteld worden bij aanvang van de behandeling.

Hoelang duurt een behandeling?

Een behandeling duurt 30 minuten, dient is inclusief het aan- en uitkleden en het maken van een eventuele nieuwe afspraak. Behandelingen vangen aan op het heel of het half.

Wat moet ik meenemen naar een behandeling?

U dient tijdens de eerste behandeling een geldig indentiteits- of rijbewijs mee te nemen. U dient tijdens elke behandeling een handdoek mee te brengen.

Voor welke klachten kan ik terecht bij de fysiotherapeut?

U kunt voor alle (pijn)klachten en beperkingen van het bewegend lichaam terecht bij de fysiotherapeut. Dit kunnen klachten aan spieren, gewrichten, zenuwen of bindweefsel zijn. Kijk voor meer klachten en informatie op onze website, of klik hier.

Wordt shockwave therapie vergoed?

Shockwave therapie valt bij Fysio- en Manuele Therapie Bas onder de vergoeding van de behandeling. Er worden geen extra kosten gerekend.

Valt fysiotherapie onder de basisverzekering?

In principe valt fysiotherapie niet onder de basisverzekering, met enkele uitzonderingen. Bij chronische fysiotherapie wordt de therapie vergoed, met uitzondering van de eerste 20 behandelingen, vergoed uit de basisverzekering.

Moet ik eigen risico betalen als ik naar de fysiotherapeut ga?

In principe hoeft u geen eigen risico te betalen bij reguliere fysiotherapie vergoed uit de aanvullende verzekering. Alleen als u chronische fysiotherapie krijgt dient u elk jaar uw eigen risico te betalen omdat deze therapie uit de basisverzekering wordt vergoed.

Met welke zorgverzekeraars heeft Fysio- en Manuele Therapie Bas een contract?

Fysio- en Manuele Therapie Bas heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract, u kunt met elke verzekering bij ons terecht.

Hoe moet ik mijn afspraak maken, verplaatsen of annuleren?

U kunt een afspraak maken, verplaatsen of annuleren via ons contactformulier op de website of bel 013-4680220.
Indien u een afspraak annuleert laat dit dan ten minstens 24u van tevoren weten, anders kunnen wij de afspraak bij u in rekening brengen.

Mag ik zelf bepalen door wie ik behandeld wil worden?

Ja, dit mag. Geef tijdens het eerste contact aan als u een voorkeur heeft voor therapeut. Er zal getracht worden u bij de desbetreffende therapeut in te plannen. Mocht dit niet lukken in eerste instantie kunt u later alsnog overstappen.

Kan ik ook fysiotherapie aan huis krijgen?

Bij sommige aandoeningen kunt u fysiotherapie aan huis krijgen, hier moet dan (voor de verzekering) dan wel een geldige reden aan vastzitten. Vraag hiernaar bij uw verzekering.

Geen antwoord gevonden bij de veelgestelde vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande button of door te bellen naar 013 – 468 02 20

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

1 month ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Fysio Volleybal toernooi! @saskiaijsseldijk eerste rondje van jou voor de gratis reclame? Team “Berkelse Elegancie” ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
🏀 🤕 👍🚀 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧𝐝: 𝐇𝐢𝐠𝐡 𝐅𝐢𝐯𝐞 & 𝐅𝐲𝐬𝐢𝐨- 𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐧𝐮𝐞𝐥𝐞 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 𝐁𝐚𝐬! 🚀De eerste samenwerking voor het volgende seizoen is gesloten. We zijn verheugd om aan te kondigen dat High Five een sportieve samenwerking aangaat met Fysio- en Manuele Therapie Bas voor het komende seizoen! 🏀💪Waarom deze samenwerking?Bas Verdegaal, oud-basketballer, brengt met zijn bedrijf een berg aan ervaring en expertise mee naar ons Plus Programma. Met een achtergrond in zowel de sport als de fysiotherapie, zijn Bas en zijn collega’s perfect gepositioneerd om onze atleten van het Plus Programma te ondersteunen bij hun fysieke ontwikkeling.We kijken ernaar uit om samen te werken met @basverdegaal en @hannah_joosten en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze Plus Programma atleten enorm ten goede zal komen.Blijf ons en Fysio Bas volgen voor updates over deze nieuwe samenwerking! 🌟#highfivetilburg #fysiotherapie #samenwerking #tilburgbasketball #h5plusprogram #sport #gezondheid ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Onze topper Anne vandaag in de krant! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest