Ervaringen

Wat vinden anderen van Fysio- en Manuele Therapie Bas

Nicole

Shockwave therapie bij Spasme; Echt een verlichting!!

Ik ben Nicole (43), links spastisch door een zuurstofgebrek bij de geboorte.
Sinds een paar weken behandeld Bas mij met Shockwave en het is voor mij echt een openbaring.
Na elke behandeling worden de dagelijkse bezigheden net weer wat makkelijker.

Ik kan nu dingen die voorheen voor mij bijna niet te doen waren. Nu kan ik ze met een beetje moeite opeens wel.
Voor iemand die niet spastisch is stelt het misschien niets voor. Ik ben er echter ontzettend blij mee (bijvoorbeeld een leeg koffiekopje in mijn spastische hand naar de keuken dragen).
Na elke behandeling kijk ik weer uit naar de volgende behandeling. Ik weet dat het spasme niet verdwijnt maar het maakt mij leven wel elke keer weer een stukje makkelijker. Ik hoop dat shockwave voor veel mensen met (én zonder) spasme het leven wat aangenamer maakt!
Shockwave is echt het proberen waard.

Desiree

Fysiotherapie Tilburg

Desiree

Nadat ik in 2014 zeer vervelend handletsel aan mijn rechterhand heb opgelopen begon mijn linkerschouder me al heel snel weer parten te spelen. Ik heb dit een hele lange periode genegeerd, totdat ik echt niet meer kon van de pijn. Ik ben vervolgens 1 1/2 jaar behandeld door een fysio praktijk waar ik wegens fibromyalgie klachten onder behandeling was.  Die konden mijn schouderklachten helaas niet verlichten.

Via via werd ik gewezen op shockwave therapie. Ik ben gaan googelen en kwam al snel terecht bij Bas Verdegaal. Ik gaf tijdens het eerste gesprek aan dat ik best wel tegen de gehele behandeling op zag gezien het verleden en alles wat al is ondernomen. Bas wist echter zeer snel mijn vertrouwen te winnen en ik heb mijn behandeling dus volledig in zijn handen gelegd. De behandeling is af en toe wel pijnlijk, maar het geeft wel resultaat. Hij heeft mijn klachten aanzienlijk doen verminderen in een relatief korte tijd. Waarvoor ik hem zeer dankbaar ben. Ik had dit nooit durven dromen.

De therapie bestaat uit een combinatie van shockwave, bindweefsel massage, rekoefeningen en krachttraining. Daarnaast doe ik thuis dagelijks oefeningen om mijn schouder weer zo goed mogelijk in conditie te krijgen. Dankzij de goede en professionele hulp van Bas kan ik nu met minder pijn door het leven.

Loes

Fysiotherapie Tilburg

Knie protheses Loes

Ik ben Loes, 67 jaar en heb sinds 27 september 2016 een volledige knieprothese aan mijn linkerknie. Ben voor mij therapie bij Bas Verdegaal terecht gekomen. Nadat verschillende mede-sporters van de sportschool waar ik sport Bas noemde als een prima fysiotherapeut. En dat is zeker waar. Wat mij zeer aantrok in de behandeling (die de eerste 2 weken aan huis werd gegeven) was dat Bas mij vertelde dat de eerste prioriteit de wond was. Er werden voorzichtige oefeningen opgegeven om de knie weer te laten wennen aan wat er gebeurd was tijdens de operatie. Ik ben nu 9 weken verder en elke week komt er meer stabiliteit en controle in mijn nieuwe knie. Onder de deskundige aanpak van Bas, die er ook steeds op hamerde dat rust net zo belangrijk was als oefenen.

Anne

Fysiotherapie Tilburg

Anne

Begin december 2013 liep ik mijn zware knieblessure op tijdens het voetballen. In eerste instantie ging ik onder behandeling bij een andere fysiotherapeut, maar na maanden van tegenslag besloot ik op zoek te gaan naar een andere. Zo kwam ik uiteindelijk meer dan een jaar later bij Bas terecht. Bas zag direct dat mijn knie erg instabiel was. Op zijn advies ben ik dan ook teruggegaan naar de orthopeed, die gelijk constateerde dat er niets meer heel was van mijn kruisband. In juli 2015 werd ik dan ook geopereerd en werd er een stukje hamstring in mijn knie als nieuwe kruisband gezet. Het revalidatieproces wat daarop volgde verliep in eerste instantie erg moeizaam doordat ik nabloedingen had. Bas hielp me de eerste weken dan ook vooral met het in beweging houden van mijn been en het weer durven belasten van mijn knie. Zowel de fysieke als mentale drempel was hoog, maar Bas heeft op beide vlakken geweldige ondersteuning geboden! Tegenwoordig, ruim een jaar later, durf ik alles weer te doen en voetbal ik ook weer met veel plezier!

Ook uw ervaring delen? Vertel ons dit!