Fysiotherapie Tilburg

door | dec 16, 2016 | Fysionieuws

Fysiotherapie Tilburg

Artikel van afgelopen donderdag 15-12-2016. Geplaatst in de Tilburgse koerier over de overname van Fysio- en Manuele Therapie Maas door Bas Verdegaal. Nieuwe Fysiotherapie praktijk in Tilburg. Fysio- en Manuele Therapie Bas.

Fysiotherapie Tilburg Bas Verdegaal

Fysiotherapie Tilburg

Afscheid Ludwig Maas

Ludwig neemt per 29-12-2016 afscheid als fysio- en manueel therapeut. De praktijk in de regio “het wandelbos” wordt overgedragen aan Bas Verdegaal. Ludwig heeft in de afgelopen decennia wel drie generaties van dezelfde families behandeld. Ook Ineke Jumulet zal de praktijk na 10 jaar verlaten, ze gaat verder als therapeut in Oosterhout.

Anouk Böttger, reeds werkzaam in de praktijk, zal Ineke haar taken overnemen op de maandag, dinsdag en donderdag.

Bas Verdegaal

Bas Verdegaal zal de taken van Ludwig overnemen. Bas heeft reeds 8 jaar ervaring als fysiotherapeut. Hij is werkzaam geweest in Ziekenhuis Bernhoven in Veghel en de laatste 6 jaar bij Fysiotherapie Elegance in Waalwijk. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in Manuele therapie, het Mulligan concept, shockwave en revalidatietrajecten na operatie.

Bas zijn visie is om elke klacht zo breed mogelijk te bekijken en hierdoor een passende oplossing voor uw probleem te vinden. Vaak zit het probleem niet op de plek waar u pijn ervaart. U zult versteld staan van de resultaten die u op korte termijn kan boeken.

Renovatie praktijk

per 29-12-2017 zullen er kleine verbouwingen aan de praktijk plaatsvinden. Dit vooral om de praktijk aan de huidige moderne eisen te voldoen. De behandelkamers zullen vergroot worden en er zullen nieuwe sanitaire mogelijkheden komen. Ook zal er nieuwe oefen- en behandelapparatuur worden geïnstalleerd in de praktijk.

De praktijk gaat op 02-01-2017 weer open aan de dragonstraat 25 in Tilburg. U kunt gewoon een afspraak fysiotherapie of manuele therapie inplannen.

 

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

5 days ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Inge is vandaag aanwezig bij het MDO van ParkinsonNet waar ze sinds enkele maanden lid van is. Door lid te zijn van dit netwerk waar je een uitgebreide opleiding voor moet volgen kun je mensen met de ziekte van Parkinson optimaal begeleiden in hun proces! Zet hem op Inge! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Deze toppers zijn alweer 5 jaar bij ons! Gefeliciteerd @struijkanne @ingevdheij en super bedankt voor de afgelopen 5 jaar. 💐💐 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

5 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Vanaf donderdag 17 november bieden wij 1x per maand in samenwerking met Merel Coenders van Gewoon Diëtetiek een samenwerking aan op het gebied van diëtiek en fysiotherapie. Denk hierbij aan overgewicht, spiermassaverlies, Covid-19, prikkelbare darm etcetc.Interesse? Neem even contact met ons op! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest