Fysiotherapie Tilburg

door | dec 16, 2016 | Fysionieuws

Fysiotherapie Tilburg

Artikel van afgelopen donderdag 15-12-2016. Geplaatst in de Tilburgse koerier over de overname van Fysio- en Manuele Therapie Maas door Bas Verdegaal. Nieuwe Fysiotherapie praktijk in Tilburg. Fysio- en Manuele Therapie Bas.

Fysiotherapie Tilburg Bas Verdegaal

Fysiotherapie Tilburg

Afscheid Ludwig Maas

Ludwig neemt per 29-12-2016 afscheid als fysio- en manueel therapeut. De praktijk in de regio “het wandelbos” wordt overgedragen aan Bas Verdegaal. Ludwig heeft in de afgelopen decennia wel drie generaties van dezelfde families behandeld. Ook Ineke Jumulet zal de praktijk na 10 jaar verlaten, ze gaat verder als therapeut in Oosterhout.

Anouk Böttger, reeds werkzaam in de praktijk, zal Ineke haar taken overnemen op de maandag, dinsdag en donderdag.

Bas Verdegaal

Bas Verdegaal zal de taken van Ludwig overnemen. Bas heeft reeds 8 jaar ervaring als fysiotherapeut. Hij is werkzaam geweest in Ziekenhuis Bernhoven in Veghel en de laatste 6 jaar bij Fysiotherapie Elegance in Waalwijk. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in Manuele therapie, het Mulligan concept, shockwave en revalidatietrajecten na operatie.

Bas zijn visie is om elke klacht zo breed mogelijk te bekijken en hierdoor een passende oplossing voor uw probleem te vinden. Vaak zit het probleem niet op de plek waar u pijn ervaart. U zult versteld staan van de resultaten die u op korte termijn kan boeken.

Renovatie praktijk

per 29-12-2017 zullen er kleine verbouwingen aan de praktijk plaatsvinden. Dit vooral om de praktijk aan de huidige moderne eisen te voldoen. De behandelkamers zullen vergroot worden en er zullen nieuwe sanitaire mogelijkheden komen. Ook zal er nieuwe oefen- en behandelapparatuur worden geïnstalleerd in de praktijk.

De praktijk gaat op 02-01-2017 weer open aan de dragonstraat 25 in Tilburg. U kunt gewoon een afspraak fysiotherapie of manuele therapie inplannen.

 

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

1 week ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Fysio Volleybal toernooi! @saskiaijsseldijk eerste rondje van jou voor de gratis reclame? Team “Berkelse Elegancie” ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
🏀 🤕 👍🚀 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧𝐝: 𝐇𝐢𝐠𝐡 𝐅𝐢𝐯𝐞 & 𝐅𝐲𝐬𝐢𝐨- 𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐧𝐮𝐞𝐥𝐞 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 𝐁𝐚𝐬! 🚀De eerste samenwerking voor het volgende seizoen is gesloten. We zijn verheugd om aan te kondigen dat High Five een sportieve samenwerking aangaat met Fysio- en Manuele Therapie Bas voor het komende seizoen! 🏀💪Waarom deze samenwerking?Bas Verdegaal, oud-basketballer, brengt met zijn bedrijf een berg aan ervaring en expertise mee naar ons Plus Programma. Met een achtergrond in zowel de sport als de fysiotherapie, zijn Bas en zijn collega’s perfect gepositioneerd om onze atleten van het Plus Programma te ondersteunen bij hun fysieke ontwikkeling.We kijken ernaar uit om samen te werken met @basverdegaal en @hannah_joosten en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze Plus Programma atleten enorm ten goede zal komen.Blijf ons en Fysio Bas volgen voor updates over deze nieuwe samenwerking! 🌟#highfivetilburg #fysiotherapie #samenwerking #tilburgbasketball #h5plusprogram #sport #gezondheid ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Onze topper Anne vandaag in de krant! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest