Fysiotherapie Tilburg

Fysiotherapie Tilburg

Artikel van afgelopen donderdag 15-12-2016. Geplaatst in de Tilburgse koerier over de overname van Fysio- en Manuele Therapie Maas door Bas Verdegaal. Nieuwe Fysiotherapie praktijk in Tilburg. Fysio- en Manuele Therapie Bas.

Fysiotherapie Tilburg Bas Verdegaal
Fysiotherapie Tilburg

Afscheid Ludwig Maas

Ludwig neemt per 29-12-2016 afscheid als fysio- en manueel therapeut. De praktijk in de regio “het wandelbos” wordt overgedragen aan Bas Verdegaal. Ludwig heeft in de afgelopen decennia wel drie generaties van dezelfde families behandeld. Ook Ineke Jumulet zal de praktijk na 10 jaar verlaten, ze gaat verder als therapeut in Oosterhout.

Anouk Böttger, reeds werkzaam in de praktijk, zal Ineke haar taken overnemen op de maandag, dinsdag en donderdag.

Bas Verdegaal

Bas Verdegaal zal de taken van Ludwig overnemen. Bas heeft reeds 8 jaar ervaring als fysiotherapeut. Hij is werkzaam geweest in Ziekenhuis Bernhoven in Veghel en de laatste 6 jaar bij Fysiotherapie Elegance in Waalwijk. Hier heeft hij zich gespecialiseerd in Manuele therapie, het Mulligan concept, shockwave en revalidatietrajecten na operatie.

Bas zijn visie is om elke klacht zo breed mogelijk te bekijken en hierdoor een passende oplossing voor uw probleem te vinden. Vaak zit het probleem niet op de plek waar u pijn ervaart. U zult versteld staan van de resultaten die u op korte termijn kan boeken.

Renovatie praktijk

per 29-12-2017 zullen er kleine verbouwingen aan de praktijk plaatsvinden. Dit vooral om de praktijk aan de huidige moderne eisen te voldoen. De behandelkamers zullen vergroot worden en er zullen nieuwe sanitaire mogelijkheden komen. Ook zal er nieuwe oefen- en behandelapparatuur worden geïnstalleerd in de praktijk.

De praktijk gaat op 02-01-2017 weer open aan de dragonstraat 25 in Tilburg. U kunt gewoon een afspraak fysiotherapie of manuele therapie inplannen.