Samenwerking High Five en Fysiotherapie Bas

door | dec 21, 2016 | Fysionieuws

Samenwerking High Five Tilburg en Fysio- en Manuele Therapie Bas

Graag maken High Five in de vorm van voorzitter Reitze de Graaf en Fysio- en Manuele Therapie Bas van Bas Verdegaal een samenwerkingsverband vanaf 2017 bekend. Deze samenwerking is bedoeld om de leden van High Five te voorzien van optimale zorg in de vorm van (sport)fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast kunnen de leden van High Five profiteren van tips en adviezen op het gebied van basketball specifieke blessures én oefeningen om dit te voorkomen.

Maandelijks zal er via facebook en de website van High Five een post worden geplaatst met een aantal vaste onderwerpen. Denk hierbij aan (basketbal) blessures, oefening van de maand en nieuwtjes wat betreft blessure preventie in de sport. In januari starten we met de blessure die bijna elke basketballer wel eens mee maakt; het enkelletsel.

Fysiotherapie Tilburg

Samenwerking High Five en Fysiotherapie Bas

Wie is Fysio- en Manuele Therapie Bas?

Bas Verdegaal van Fysio- en Manuele Therapie Bas speelt al, met een kleine onderbreking, 8 jaar voor het eerste herenteam van High Five. De eerste jaren in de Promotiedivisie en de laatste jaren in de landelijke Tweede Divisie. Door zijn 26 jaar basketbal ervaring gecombineerd met zijn werk is hij uitermate goed op de hoogte van wat er speelt in het lichaam van een basketballer. Zowel zonder als bij blessures.

Fysio- en Manuele Therapie Bas

Fysiotherapie Tilburg

Voorrang leden High Five Tilburg

De samenwerking heeft als voordeel dat geblesseerde leden van High Five zeer snel terecht kunnen bij Fysio- en Manuele Therapie Bas. Meld bij het aanmelden dat je lid bent van High Five en je wordt zo snel mogelijk ingepland.

Kortom; houd de facebook pagina en de website van High Five in de gaten voor meer nieuws. Of kijk voor meer informatie op www.fysiotherapiebas.nl.

Namens Fysio- en Manuele Therapie Bas alvast fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017 gewenst.

Fysio- en Manuele Therapie Bas Dragonstraat 25, 5044 HR te Tilburg 013-4680220 / Fysio Whatsapp: 06-33103176 info@fysiotherapiebas.nl www.fysiotherapiebas.nl

Kijk voor meer informatie op de website van High Five

 

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

3 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Er zijn ergere locaties om een cursus te hebben ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wij wensen jullie allemaal fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling! Bedankt voor het vertrouwen in 2023 en tot ziens in 2024!🎄🥂🍾 Josie, Anne, Inge en Bas ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
“De nieuwe wachtkamer” 🤣 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest