Vergoedingen Fysiotherapie 2017 bekend

door | dec 1, 2016 | Fysionieuws

Vergoedingen aanvullende verzekering

De vergoedingen voor fysiotherapie voor 2017 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars. Fysio- en Manuele Therapie Bas vind het altijd belangrijk dat er goed gecommuniceerd wordt over de mogelijkheden voor therapie. December is de maand waarin je de keuze kunt maken welke verzekering je pakt voor het komende jaar. Elk jaar kun je hierin moeiteloos wisselen! Wil je verzekerd zijn van genoeg fysiotherapie en manuele therapie in Tilburg, lees dan dit artikel en onderstaande links goed door.

Fysiotherapie Tilburg

Vergoedingen fysiotherapie bij Fysio- en Manuele Therapie Bas

Informatie verzekeringen

Zorgwijzer.nl heeft een handig artikel gemaakt waarin heel simpel en duidelijk wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor een aanvullende verzekering met fysiotherapie. Klik voor dit artikel hier. Denk goed na wat u verwacht nodig te hebben voor fysiotherapie in 2017 en maak de voor u juiste keuze. Mochten wij u hierbij kunnen adviseren of heeft u hulp nodig, reageer gerust op dit bericht.

Onbeperkte fysiotherapie wordt steeds minder vaak aangeboden. Voor die mensen die toch niet zonder therapie kunnen is het handig om eens op de volgende link te kijken welke verzekeringen nog onbeperkte fysiotherapie aanbieden.

Nog 1 maand voorbereidingen treffen om u in 2017 de beste fysiotherapie te bieden.

Fysio- en Manuele Therapie Bas, de fysiotherapeut in Tilburg.

 

Leer ons beter kennenย 

Het laatste nieuws

1 week ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Fysio Volleybal toernooi! @saskiaijsseldijk eerste rondje van jou voor de gratis reclame? Team โ€œBerkelse Elegancieโ€ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
๐Ÿ€ ๐Ÿค• ๐Ÿ‘๐Ÿš€ ๐๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐’๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐š๐ง๐: ๐‡๐ข๐ ๐ก ๐…๐ข๐ฏ๐ž & ๐…๐ฒ๐ฌ๐ข๐จ- ๐ž๐ง ๐Œ๐š๐ง๐ฎ๐ž๐ฅ๐ž ๐“๐ก๐ž๐ซ๐š๐ฉ๐ข๐ž ๐๐š๐ฌ! ๐Ÿš€De eerste samenwerking voor het volgende seizoen is gesloten. We zijn verheugd om aan te kondigen dat High Five een sportieve samenwerking aangaat met Fysio- en Manuele Therapie Bas voor het komende seizoen! ๐Ÿ€๐Ÿ’ชWaarom deze samenwerking?Bas Verdegaal, oud-basketballer, brengt met zijn bedrijf een berg aan ervaring en expertise mee naar ons Plus Programma. Met een achtergrond in zowel de sport als de fysiotherapie, zijn Bas en zijn collegaโ€™s perfect gepositioneerd om onze atleten van het Plus Programma te ondersteunen bij hun fysieke ontwikkeling.We kijken ernaar uit om samen te werken met @basverdegaal en @hannah_joosten en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze Plus Programma atleten enorm ten goede zal komen.Blijf ons en Fysio Bas volgen voor updates over deze nieuwe samenwerking! ๐ŸŒŸ#highfivetilburg #fysiotherapie #samenwerking #tilburgbasketball #h5plusprogram #sport #gezondheid ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Onze topper Anne vandaag in de krant! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliรซntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest