Verbouwing praktijk

door | jan 8, 2017 | Fysionieuws

Verbouwing praktijk

Inmiddels schiet de verbouwing van de praktijk al aardig op. Het realiseren van twee nieuwe behandelkamers verloopt volgens schema. De eerste kamer is op een paar punten die nog moeten worden afgewerkt al aardig voltooid. De tweede kamer ligt op schema maar is iets lastiger doordat de keuken en de balie verwijderd moet worden. Eind januari zal deze ook helemaal gereed zijn om in gebruik te nemen.

De nieuwe kamers bevatten een geblankt eiken laminaat vloer, nieuwe wasbakken en zijn voorzien van een wand met deur waardoor de privacy goed gewaarborgd wordt. Daarnaast zijn er in de kamers bureau’s inclusief laptops aanwezig waarmee de behandeldossiers goed op orde gehouden kan worden.

Fysiotherapie Tilburg

Nieuwe behandelkamer

De eerste week is inmiddels voorbij, klanten reageren zeer positief op de verbouwing waardoor er nog meer motivatie is om alles op schema klaar te krijgen. Stapje voor stapje komen we bij ons einddoel, een compleet vernieuwde praktijk.

Fysiotherapie Tilburg

Moderne fysiotherapie Tilburg

Openingstijden

Tijdens deze kleine renovatie zijn wij gewoon geopend. De verbouwing en aanpassingen vinden alleen s’avonds na sluitingstijd of in het weekend plaats.

Fysiotherapie Tilburg

Nieuwe behandelkamer in Tilburg West

Tot ziens in onze nieuwe praktijk!

afspraak maken? klik dan hier.

Fysio- en Manuele Therapie Bas

 

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

1 month ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Fysio Volleybal toernooi! @saskiaijsseldijk eerste rondje van jou voor de gratis reclame? Team “Berkelse Elegancie” ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
🏀 🤕 👍🚀 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐒𝐚𝐦𝐞𝐧𝐰𝐞𝐫𝐤𝐢𝐧𝐠𝐬𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧𝐝: 𝐇𝐢𝐠𝐡 𝐅𝐢𝐯𝐞 & 𝐅𝐲𝐬𝐢𝐨- 𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐧𝐮𝐞𝐥𝐞 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐞 𝐁𝐚𝐬! 🚀De eerste samenwerking voor het volgende seizoen is gesloten. We zijn verheugd om aan te kondigen dat High Five een sportieve samenwerking aangaat met Fysio- en Manuele Therapie Bas voor het komende seizoen! 🏀💪Waarom deze samenwerking?Bas Verdegaal, oud-basketballer, brengt met zijn bedrijf een berg aan ervaring en expertise mee naar ons Plus Programma. Met een achtergrond in zowel de sport als de fysiotherapie, zijn Bas en zijn collega’s perfect gepositioneerd om onze atleten van het Plus Programma te ondersteunen bij hun fysieke ontwikkeling.We kijken ernaar uit om samen te werken met @basverdegaal en @hannah_joosten en zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze Plus Programma atleten enorm ten goede zal komen.Blijf ons en Fysio Bas volgen voor updates over deze nieuwe samenwerking! 🌟#highfivetilburg #fysiotherapie #samenwerking #tilburgbasketball #h5plusprogram #sport #gezondheid ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Onze topper Anne vandaag in de krant! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest