Verbouwing praktijk

door | jan 8, 2017 | Fysionieuws

Verbouwing praktijk

Inmiddels schiet de verbouwing van de praktijk al aardig op. Het realiseren van twee nieuwe behandelkamers verloopt volgens schema. De eerste kamer is op een paar punten die nog moeten worden afgewerkt al aardig voltooid. De tweede kamer ligt op schema maar is iets lastiger doordat de keuken en de balie verwijderd moet worden. Eind januari zal deze ook helemaal gereed zijn om in gebruik te nemen.

De nieuwe kamers bevatten een geblankt eiken laminaat vloer, nieuwe wasbakken en zijn voorzien van een wand met deur waardoor de privacy goed gewaarborgd wordt. Daarnaast zijn er in de kamers bureau’s inclusief laptops aanwezig waarmee de behandeldossiers goed op orde gehouden kan worden.

Fysiotherapie Tilburg

Nieuwe behandelkamer

De eerste week is inmiddels voorbij, klanten reageren zeer positief op de verbouwing waardoor er nog meer motivatie is om alles op schema klaar te krijgen. Stapje voor stapje komen we bij ons einddoel, een compleet vernieuwde praktijk.

Fysiotherapie Tilburg

Moderne fysiotherapie Tilburg

Openingstijden

Tijdens deze kleine renovatie zijn wij gewoon geopend. De verbouwing en aanpassingen vinden alleen s’avonds na sluitingstijd of in het weekend plaats.

Fysiotherapie Tilburg

Nieuwe behandelkamer in Tilburg West

Tot ziens in onze nieuwe praktijk!

afspraak maken? klik dan hier.

Fysio- en Manuele Therapie Bas

 

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

Vandaag hebben we wel een heel bijzondere hulp! Julie komt vanmorgen helpen om iedereen helemaal pijnvrij te maken! Tot nu toe doet ze het super en heeft ze zelfs al een 10 gekregen van een patiënt! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Multidisciplinair teamuitje @gewoondietetiek @carolinelecat Fysio-Diëtetiek-Acupunctuur! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

4 months ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Inge is vanmorgen druk aan de studie bij het congres voor ParkinsonNet. #parkinson #parkinsonnet ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest