Verbouwing praktijk

door | jan 8, 2017 | Fysionieuws

Verbouwing praktijk

Inmiddels schiet de verbouwing van de praktijk al aardig op. Het realiseren van twee nieuwe behandelkamers verloopt volgens schema. De eerste kamer is op een paar punten die nog moeten worden afgewerkt al aardig voltooid. De tweede kamer ligt op schema maar is iets lastiger doordat de keuken en de balie verwijderd moet worden. Eind januari zal deze ook helemaal gereed zijn om in gebruik te nemen.

De nieuwe kamers bevatten een geblankt eiken laminaat vloer, nieuwe wasbakken en zijn voorzien van een wand met deur waardoor de privacy goed gewaarborgd wordt. Daarnaast zijn er in de kamers bureau’s inclusief laptops aanwezig waarmee de behandeldossiers goed op orde gehouden kan worden.

Fysiotherapie Tilburg

Nieuwe behandelkamer

De eerste week is inmiddels voorbij, klanten reageren zeer positief op de verbouwing waardoor er nog meer motivatie is om alles op schema klaar te krijgen. Stapje voor stapje komen we bij ons einddoel, een compleet vernieuwde praktijk.

Fysiotherapie Tilburg

Moderne fysiotherapie Tilburg

Openingstijden

Tijdens deze kleine renovatie zijn wij gewoon geopend. De verbouwing en aanpassingen vinden alleen s’avonds na sluitingstijd of in het weekend plaats.

Fysiotherapie Tilburg

Nieuwe behandelkamer in Tilburg West

Tot ziens in onze nieuwe praktijk!

afspraak maken? klik dan hier.

Fysio- en Manuele Therapie Bas

 

Leer ons beter kennen 

Het laatste nieuws

3 weeks ago

Fysio- en Manuele Therapie Bas
Er zijn ergere locaties om een cursus te hebben ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wij wensen jullie allemaal fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling! Bedankt voor het vertrouwen in 2023 en tot ziens in 2024!🎄🥂🍾 Josie, Anne, Inge en Bas ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
“De nieuwe wachtkamer” 🤣 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest